Konkreta tips från våra kunder hur de anpassat sin verksamhet i Corona tider

Elin Jansfors, medgrundare till styling och inrednings- företaget Camelin

Camelin är ett styling och inredningsföretag som tar fram den rätta känslan för just ditt företag.

Hej Elin, berätta kort om ditt företag och din affärside.
Camelin är ett styling och inredningsföretag. Vi tar fram bostadens bästa egenskaper och skapar en hemtrevlig känsla. Camelin tar fram den rätta känslan för just din bostad.


Vad var det som fick dig att bli företagare?
Vi som startade Camelin brinner för inredning. Vi kände efter många år av renoveringar och inredning av hus och lägenheter att detta ville vi satsa på. Med intresset och känslan i ryggen, certifierad inredare och civilekonom så kände vi att detta kommer bli bra.


Hur påverkas ditt företag av coronakrisen?
Än så länge är det ingen större påverkan. Om vi dock hör oss för med mäklare i området så är det lite trögare än vanligt. Man blir nog lite försiktigare rent generellt i dessa tider.


Vad gör ditt företag för att kunna fortsätta med sin verksamhet även under Coronatider? Dela med dig av några konkreta tips som andra företagare kan dra nytta av.
Då vi oftast utför våra tjänster i tomma bostäder eller när ägarna är på jobbet så är kontakten med andra människor sparsam. När vi har möten eller träffar kunder så håller vi avstånd.
Att kosta på sig en halv- eller helstyling är i dessa osäkra tider en riktigt bra investering. Att locka till sig så många intressenter som möjligt genom riktigt bra bilder på bostaden via Hemnet och mäklarens hemsida kan vara avgörande om bostaden blir såld och till vilket pris. Vad många säljare
inte vet om är att styling är precis som mäklararvodet avdragsgillt!

Är du intresserad av att få kontakt med Elin på Camelin? Besök www.camelin.se och boka in en tid.
Du kan också följa Camelin på Instagram www.instagram.com/camelin.se


Camelin skickar sina fakturor genom Dicopay. Just nu har vi kampanj där vi bjuder på avgiften för att du ska kunna få betalt direkt, kampanjen sträcker sig fram till 31 juli. Klicka här för att läsa mer!

Madeléne Kraemer

May 11, 2020

Signa upp dig för fler nyheter