Konkreta tips från våra kunder hur de anpassat sin verksamhet i Corona tider

Jan Lind på Rent till 1000

Hur är läget i städbranschen?

I vår nya bloggserie låter vi våra kunder få ordet om hur de anpassar sin verksamhet till den nya Coronasituationen. I vårt senaste inlägg kan du läsa om Jan Lind, ägare till städföretaget Rent till 1000 i Sverige AB, som ger sina tips på hur man kan fortsätta växa sin verksamhet genom att tänka i nya banor. 


Hej Jan, berätta lite om ditt företag!

Rent till 1000 i Sverige AB är ett städbolag med över 30 års kunskap och erfarenheter inom hygien och golvvård. Våra kunder är framförallt företag som anlitar oss för städservice.


Vad var det som fick dig att bli företagare?

Att kunna styra sin egen tid och ha frihet under ansvar. Det är bara en själv som kan påverka om företaget går bra eller dåligt.


Hur påverkas ditt företag av det nya Coronaviruset?

Eftersom vi jobbar med hygien så är vi i rätt bransch. Självklart påverkas vi också av mindre jobb ute hos företag just nu, men smuts, bakterier och virus kommer alltid finnas. Vi kommer överleva detta.


Har du några konkreta tips till andra företagare i din bransch?

Våga tänka i nya banor! Mitt råd är att hitta och skapa lite fyndiga kampanjer, exempelvis ”Boka golvvård och få en 1 timme fönsterputsning gratis”.

Nu startar vi även en ny tillvalstjänst för våra företagskunder där vi bekämpar bakterier och virus med en helt ny och unik sprayteknik. Denna teknik är anpassad för att desinfektera lokalerna från bland annat Covid 19, Vinterkräksjuka, Förkylningsvirus mm. Vi har redan nu fått in uppdrag från förskolor, kontor. gym, restauranger men även privatpersoner som haft Covid 19 som vill bekämpa eventuella bakterier hemma.

Är du intresserad av att få kontakt med Jan på Rent till 1000 och kanske hygiensäkra just din arbetsplats? Besök då www.renttill1000.se/ och skriv in dina kontaktuppgifter så kommer Jan kontakta dig.

Rent till 1000 skickar sina fakturor genom Dicopay. Just nu har vi kampanj där vi bjuder på avgiften för att du ska kunna få betalt direkt, kampanjen sträcker sig ända fram till 31 juli. Klicka här för att läsa mer!Madeléne Kraemer

April 3, 2020

Signa upp dig för fler nyheter