Betalsätt

Låt din kund bestämma betalsätt och öka din försäljning

Händer det ibland att du missar en försäljning på grund av att din kund inte har pengar just nu?

Händer det ibland att du missar en försäljning på grund av att din kund inte har pengar just nu?

Om du säljer tjänster på lite högre belopp kan det finnas stora fördelar att erbjuda din kund fler betalningsalternativ än faktura. Särskilt om du säljer tjänster till privatpersoner kan det vara en stor fördel för kunden att tex kunna dela upp betalningen. Krångligt och tar massa tid att administrera tänker du kanske? Men det stämmer faktiskt inte. Med dagens enkla verktyg är det snarare så att du kan spara tid och slippa administration genom att använda smarta betallösningar.

Hur gör jag om jag vill erbjuda min kund möjlighet att dela upp betalningen?

Dicopay har tagit fram en app där du enkelt skickar en faktura till din kund direkt på plats. Kunden plockar upp fakturan, godkänner och kan sedan välja att betala mot faktura, med kort eller dela upp fakturan räntefritt på 12 månader. När din kund godkänt fakturan får du som företagare betalt inom 24 timmar. Glad kund, glad företagare.

Vill du veta mer om hur du kommer igång med en enkel tjänst för att ta
betalt?

Det tar mindre än 1 minut att komma igång med Dicopays tjänst. När du kommit igång får du direkt möjlighet att erbjuda dina kunder flera olika betalningsalternativ. Vi du veta mer om hur du kommer igång och hur det fungerar så är det bara att kontakt oss (mail, telefon eller chat) så berättar vi mer. Vi har även en enkel lösning för att läsa in försäljningen i din bokföring. Hör av dig så hjälper vi dig att komma igång redan idag.

Läs mer om Delbetalning

Madeléne Kraemer

November 26, 2019

Signa upp dig för fler nyheter