Konkreta tips från våra kunder hur de anpassat sin verksamhet i Corona tider

Vimentis Group, Michel Godorn

Läs om hur Vimentis kan hjälpa ditt företag att äga sina säljprocesser.

Välkommen till vår bloggserie om hur svenska företagare anpassar sin verksamhet i coronoatider.

Först ut är Michel Godorn, VD på Vimentis Group, som ger sina tips på hur de anpassar sin verksamhet till den nya situationen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Michel!

Berätta lite kort om ditt företag och din affärsidé.

Vi har Sveriges största säljutbildning för företagare och startups som är LIVE & ONLINE.

Vår affärsidé är att alla som väljer att starta och driva företag skall få en sportslig chans till att få rejäl fart på företaget genom att man äger sina säljprocesser.

Vad var det som fick dig att bli företagare?

Älskar entreprenörskap. Alltid gjort ända sedan jag var liten då jag lekte kontor med monopol pengar :)

Jag vill äga min tid, tjäna pengar och framförallt ha en spännande vardag!

Även om det många gånger blir långa dagar så är det mitt egna val. Idag bygger jag bolag för att trygga framtiden för min familj.

Ett personligt företagsmål är att verkligen bidra med en förändring. För varje företag som vi hjälper med den naturliga tillväxten ju fler familjer/individer hjälper vi ekonomiskt. Det är så jag ser det. Och det är den feedbacken som vi får av deltagarna

Hur påverkas ditt företag av coronakrisen?

Vi står starka här. Valet att förflytta vår utbildning till LIVESÄNDA utbildningar via nätet redan 2018 har visat sig vara ett smart beslut.

Coronakrisen har tagit fram en stor sanning i näringslivet – dom som säljer och levererar stort värde kommer att klara sig. Aldrig någonsin har fokus på dynamiska säljprocesser varit viktigare.

Vi ser till att företag kommer snabbt in i digitala säljprocesser samt bemästrar videomötet nu i dessa tider.

Vad gör ditt företag för att kunna fortsätta med sin verksamhet även under Coronatider?

Dela med dig av några konkreta tips som andra företagare kan dra nytta av.

Vi kommer tillsammans med partners att erbjuda ett väldigt smidigt paket så att så många som möjligt kan haka på vårt program och ta kontroll över försäljningen.

Alla på Vimentis har arbetat övertid med befintliga kunder då vi anser att vi sitter alla i den här båten. För oss är det viktigaste att våra kunder känner att dom inte står ensamma här. Vi står där med dom. Och vi kommer att göra allt och lite till för att bidra med vad vi kan för att hjälpa marknaden att ta kontroll över situationen. Självklart vet vi att vi inte sitter på alla svar, men ett bolag som äger sina säljprocesser kommer alltid ha större chans än dom som bara reagerar i blindo nu.

Är du intresserad av att få kontakt med Michel på Vimentis och se hur de kan hjälpa just ditt företag med att ta kontroll över dina säljprocesser?

Klicka här och boka in en tid med någon av deras duktiga säljare.

Vimentis skickar sina fakturor genom Dicopay. Just nu har vi kampanj där vi bjuder på avgiften för att du ska kunna få betalt direkt, kampanjen sträcker sig fram till 31 juli. Klicka här för att läsa mer om erbjudandet.

Madeléne Kraemer

April 1, 2020

Signa upp dig för fler nyheter